halloween @ erika x redroom


kid cudi x marc jacobs

KiD CuDi - Marijuana

aiit people

here we go.
fuck tele2 då jag fått vänta i en vecka på mitt kontant kort med samma nummer efter att de tabbat sig så jävla mycket med att avbryta ett abonnemang avtal. köpte iphone idag hihihi my new baby! fast har då ett nytt nr, ska försöka ordna mitt gamla snart igen, lättare så.

göteborg var underbart, kan berätta nu faktiskt vad det var vi faktiskt gjorde. vi åkte ner: jag samija goran zevin sammy för att se staden. undersöka om dess sevärdheter & hurvida staden är att bo i för en student. måste säga att student krogarna var jävligt bra, softa priser m.m. mycket var centralt alltså, de mesta låg kanske 1 minut med spårvagn från centralen vilken låg mitt i stan. spårvagn tror jag inte man behöver betala direkt för de fanns inga kontrollanter eller någonting så vi åkte gratis hela tiden även fast vi hade köpt ett kort med 5 resor i.. stan var skit mysig, mycket old school byggnader som gav staden en härlig känsla. många cafeér längst gatorna och restauranger. klädstilen, av vad vi såg var mycket high class. folk klädde sig bra liksom, det var inte som stockholm där det är mycket uppdelat men av det jag såg var de high class.
vårat boende måste ha varit det billigaste av det dyraste. vi bodde i lägenhetshoteller i city, mycket var nära: vi hade netto, en såklart arab livs sen video butik, restauranger m.m. det bästa var spårvagnen utanför och typ 150 m gångavstånd till liseberg fast det var stängt så ;/ även fast det är en stor stad så var det inte mycket folk exakt på samma ställe 24/7 som i sthlm.. ALLA är på stan i sthlm men i gbg asså det var inte såå fullpackat, vilket var galet soft. vi festade på parken & simba.. parken var mycket student soedi ställe med mkt house & simba helt motsattsen dancehall & hiphop haha båda var nice faktiskt, för ja gillar båda stilarna. vi hade skit kul, bara vandringarna till parken, museumen eller bara promenaderna var skit nice, när vi käkade osv det var alltid bra stämning. förfestandet hahaha vilsna springandes i regn med paraply "lånade" av hotellet HAHA varenda en gick sönder! sen när ja gömde mig i garderoben för o skrämma goran nawwwwwwwwww HAHAHA ditt ansiktsuttryck!
samija o zee träffade på en kändis.. jean pierre HAHA okej inte kändis men ni vet..
aa jalla ska se paradise hotell!! berättar mer sen o lägger upp bilder
WALLEY

definera lycka


jag säger bara: texten där uppe på latin säger allt.

faaaaaaaaaaast dooooooooooont liiiiiiiiiiiiiiieee


full version


studentkryssning

sååådär, studentkryssningen klar :D 5 mars vi rullar.. haha nejnej vi flyter ;)

KVADRUMINATI

ett litet påhitt från göteborg hahahaha rastlösa person!

ASSÅ BÄSTA

vem gör sånt om inte Kanye? du knäcker. han har bytt ut sina tänder till diamanter.

GÖTEBORG

yess baby we goin !!
imorgon blir de GBG. packaarr, snart klar hoppas ja kan sova ikväll fan..
I RUN NEW YORK

RYAN LESLIE

ryan leslie me de bästa.
han är en rikti underhållare. ENERGI. komedi bruden som fick gå upp på scen. HAAAAAAAAAAAAHAHA

musik




HAHA JUSTE

hahahahha asså den här videon, gjorde typ min hela förra veckan

i dont know what's best, gettin paid or gettin laid

VA HÄNDER
startar med och säga att jag har en fett mobbad pojkvän hahah du vet vad jag menar.
har tagit ut ryan leslie biljetterna, fixat tågbiljetten och allt är nästan klart inför imorgon kväll. heltklart taggad för & se snubben! :D elham är redo, samija är redo, amanda är redo.. ÄR DU REDO ?? hahah de två sistnämnda var förbi jobbet idag & goott feed fo life hahha nej driver bara <3 love !

16 Oktober 00.01

just nu, är jag lycklig.
lycklig är jag, just nu.

official






music

Us Placers ( Kanye, Lupe & Pharell) - Child Rebel Soldier




love


kanye's album



Kanye ft Mos ft Raekwon ft Swizz ft Charlie - Lord Lord Lord

Kanye ft Cudi ft Common ft Pusha ft Big Sean ft Charlie - Good Friday

music

Kanye West ft. Kid Cudi, Pusha T, John Legend, Lloyd Banks, Ryan Leslie - Christian Dior Denim Flow by Hypetrak
¨
imma pick the world up and imma drop it on your fucking head!

bowwling

blev nån error med bowling bilderna haha men laaättgh. det var en riktigt trewlig bowling på bowlaget med goran plus redur & lina i torsdags.. haha som vanligt låter de "jag är sämst, jag har skada" men ändå går det bra (redur). goran tog oss alla på bowling & ja kom tvåa! ihh haha aldrig hänt förr..

torsdag

dagen var bra, hade möte i skolan för & bestämma tema för skivan.. haha mötet gick ganska bra, vi kom fram till ett tema men ska ha möte igen för o verkligen fastställa allt. ska även på möte med bj på måndag hoppas ja kmr ihåg det bara. sedan såg jag att allt jag beställt kom hem med posten, varav mina shoes. sen drog ja till amanda för o festa lite, med gudis & läsk onivethurdengårresten. vi flippa ur lite men de lungt, alla lever. haha sen till bowlaget & bowla, fett trevligt ställe, fräsht!

RSS 2.0