music



Jay-Z ft Chris Martin - Most Kingz


det kommer !

aloha.
bilder från fredags kommer komma när min dator är i funktion igen! ja säger ba såhär; alla behöver retucheras! HAHA
såhär mycket retuch behövs:
en sak ja stör mig på är folk som är onödigt högljudda. typ skriker & skrattar onödigt högt, pratar äcklig blatte svenska som om de vore senaste grejen. tänk dig en människa som pratar lugnt, bakåtlutat.. asså till o med blatte svenskan kan låta bra då.

DREAM TEAM

skolan är dunder asså, inga lektioner. pff idiot schema läggare som förstör våra liv! vi missade administration bara för att schema läggaren hade gjort att vi har tre h tåltimme innan den lektionen. så va gör man? alla treor är ju borta, så vi chillar i sofforna. haha sjukt att ja säger de men dagens höjdpunkt var när de kom förbi för o fixa grejer hahahah då blev de cafeterian DIIIREKT men folk bangade på hjärter :/

jag har insett att min mobil är det viktigaste jag har i mitt liv, asså bortsätt från familj, vänner, pojkvän etc.. allt händer genom den; planering, smsande, ringande, smsande, bilder, ringande. nej ska inte köpa iphone, älskar min Life is Good (LG).

FUCK uppsala o dess kläder. varför finns det bokstavligen INGENTING ? antingen divided aktiga kläder öööverallt lr joy & bergmans. vart är mango, zara, gucci, louis ? hahah. urban outfitters är nått som måste införas fan, de börjar bli överdrivet me stadium, intersport, sportex.. footish & hm är de enda bra affärerna här i opzala.
taggad inför manana ? hell yeah, ledig från skolan, älskling fyller år= firande, elham kommer. brääp sen jobb hela helgen. ya diiiiiig?

cruisze

mogen cruise me fröken sara i söndags, tills nu har jag bara haft skola & sen ärrenden.. jävla kuk schema som inte kan bli stadigt så ja kan byta lärare i filosofi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på fredag äre bartyy mannen bartyy

Musik


funny how the game changed

For The Love of The Game from Nice Kicks on Vimeo.


silver

underbar middag i fredags ..
jobbade natt ikväll ouufff hahahah blattar bakom headset går inte assååå

åååohh

allluuuuuuuuuuuuuu. jag vill ha dom där air max från footish! ska köpa dem snart i smyg hihi
amanda slaggade hos mig igår, blev mkt deep talk o sånt sen "imorse" kollade vi grymmaste bloggen HAHAHA asså helt WICKED, KOLLA IN. drog till cupido me mor senare & nu inväntar ett viktigt telefonsamtal!
ny OB fotmodell inför OB air force winter/spring -10
WALLEY

definitionen av ilska

jag känner att jag klarar av att göra allt det där, jag ser hur jag kan klara mig på det viset att jag inte kmr behöva tänka på oh nej jag skulle inte ha gjort så lr så. jag vet vad jag vill & hur jag ska göra, tyvärr asså du får inte komma ivägen, jag tänker inte låta dig heller för det är inte värt de. de nu det gäller eller aldrig. och jag vet hur du kommer förstöra mina studier, jag vet de. de synd att du har så stora förväntningar, när du själv gör att jag inte kan uppnå dem.

åt me bebis på cupido idag, äntligen hemma från rhodos

elle magazine


LÄS

vip, salt & skeppet

robin the bartender gjorde våran kväll totalt !

musik



elham&ayda weekend

den här helgen har varit Dunder med stort D. detaljerade grejer kan ni läsa på elhams blogg :D
BJ VIP SALT & SKEPPET. aahh vii gillar, say aahh
vip , salt bilderna kmr senare :D PAAYYYZZ

YAAAAAAAAAAAA

ätnligen !!!!!! ska ner snart för o hämta the one and only ELHAM
¨
HAHAHAHAHAHAHHA

words dont explain


keri hilson

MARRYY ME

yess


story tellers

det är sick hur mycket jag drömmer om det där

fi di urf 2010

urf var dunder, första kvällen var heelt flippad. andra var latch, inte dunder artister men sista kvällen va ööverdriven. POON DI FLOOR, ja visste inte om ja skulle gråta lr döda.. alborosie, mavado, busy, voicemail.. vädret var också dunder. mpp förfestade i stadsparken sen vidare mot festivalen. hahah kurdi dans till poon di floor, shiiiit va man flippade.





Poon di floor



inceptiooooooooooon

såg inception igår me åsnan, heellt skön film. ja tror anledning till varför folk gillar den är för att den handlar om drömmar & folks liv går nästan ut på att göra sina drömmar till verklighet. men aa folk relaterar till den för alla vill ha såna världar. AJAEEB. den var skön i sig, en film man bör se!

fick cykelskjuts hem, hahaha asså mongolin på hög nivå. laddar upp video lite senare

awh asså de gör ont o se fan

Musik


AZZÅÅ CHRIISS


ja hitta kanye

helt AYAEEEBB.


bramp

vem är din förebild?
jag själv.
HAHAHAHAHHAHAHA
mycket har ändrats det här året & faktiskt så har jag börjat vänja mig. känns riktigt skönt! man märker hur självständig man blir med tiden.
de inte varje dag du blir tilldelad en ny chans. ta vara på den

RSS 2.0